Składniki:
1 mała cebula
1 ząbek czosnku
ok. 1 łyżki oleju, np. rzepakowego
1 łyżeczka suszonego rozmarynu
20 dag topinamburu
10 dag kalafiora
300 ml rosołu/bulionu
3 dag jarmużu
pieprz
sól
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Reklama
Bądź na bieżąco!
Składniki:
1 mała cebula
1 ząbek czosnku
ok. 1 łyżki oleju, np. rzepakowego
1 łyżeczka suszonego rozmarynu
20 dag topinamburu
10 dag kalafiora
300 ml rosołu/bulionu
3 dag jarmużu
pieprz
sól
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Pełna treść tego i pozostałych artykułów z NIEDZIELI 17/2025 w wersji drukowanej tygodnika lub w e-wydaniu .
Reklama
Reklama
Reklama